Grafisk profil til design, foto og film

Har du stærke grafiske evner, er du kreativ, og har du erfaring med foto og video til digitale medier? Så er du den, vi søger! Hos os vil du blive ansvarlig for grafisk design, foto og film af høj kvalitet til en ung målgruppe primært på de digitale medier.

Vi forestiller os, at du er uddannet multimediedesigner, mediegrafiker eller lignende og har minimum 1-2 års erhvervserfaring. Du er superbruger af Photoshop, InDesign og Illustrator og har samtidig solid erfaring med fotografering, billedbehandling og videoproduktion.

Arbejdsopgaver

  • Bannerproduktion/grafisk indhold til de digitale medier
  • Design af flyers, brochurer, plakater og lignende til tryk
  • Mindre videoproduktioner – og eventuelt andet indhold til SoMe
  • Fotografering og billedbehandling
  • Grafiske designopgaver til web

Hvem er du?

Udover at du har dit grafiske håndværk i orden og har en stor interesse for foto og film, er det vigtigt, at du er serviceminded og vil arbejde tæt sammen med både os og vores kunder. Du bliver desuden bureauets grafiske ”ekspert”, så det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt.

Det går stærkt i Marginal, så du skal kunne trives med korte deadlines. Samtidig skal du tænke kreativt og udvikle fede løsninger – der som oftest skal kunne fungere både digitalt og på de traditionelle medier. 

Personligt vil vi gerne have en kollega, der er nede på jorden, har et godt humør og som sætter pris på det tætte samarbejde, der er i en lille virksomhed.

Vi forventer, at du har en naturlig interesse for sociale medier og følger med i de nyeste trends inden for dit arbejdsområde. Erfaring med Typo3 og WordPress vil være en fordel.

Du skal forvente et par rejsedage om måneden i forbindelse med møder, foto- og videoopgaver hos vores kunder i hele landet.

Hvem er vi?

Marginal er et lille, dynamisk reklamebureau beliggende i Horsens. Vi arbejder tæt sammen med en række af landets efterskoler og ungdomsuddannelser om at styrke deres markedsføring – især på det digitale område. Vi har en uformel omgangstone og en tæt relation til hinanden og vores kunder. Desuden har vi et tæt samarbejde med vores søstervirksomhed BrandNewMedia, som er beliggende i Odense.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning, CV og grafisk portfolio til elise@marginal.dk senest den 27. marts 2018. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt!