Dygtig SoMe-medarbejder og tekstforfatter

Kan du skrive fængende tekster, få ting til at ske – og har du erfaring med annoncering på sociale medier? Så er du måske den, vi søger! Brandnewmedia og Marginal søger pr. 1. september (gerne tidligere) en medarbejder til at løse opgaver inden for digital markedsføring – med hovedvægt på tekstforfatning, annoncering og projektkoordinering.

Arbejdsopgaver

  • Tekstforfatning – til både web, print og SoMe (du skriver naturligvis fejlfrit på dansk og har styr på kommaerne).
  • Annoncering og indhold på de sociale medier – med vægt på Facebook og Instagram (du skal drive dette arbejde både for os selv og for vores kunder).
  • Projektkoordinering og kundekontakt.

Kompetencer

  • Solid erfaring med Facebook og Instagrams annonceringsværktøjer er nødvendigt. Kendskab til fx Youtube, LinkedIn og Snapchat er en fordel.
  • Du er god til at holde styr på projekter og deadlines – og du kan lide kundekontakten i relation hertil.
  • Du har en naturlig interesse for (grænsende til et passioneret forhold til) sociale medier og digital markedsføring.
  • Erfaring med CMS-systemerne TYPO3 og WordPress vil være en fordel. Kendskab til SEO og AdWords vil ligeledes være en fordel.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor kommunikation, markedsføring eller lignende og har solid erfaring med de opgaver, vi skal have løst. Derudover er det vigtigt, at du er serviceminded og vil arbejde tæt sammen med både os og vores kunder.

Tingene går ofte stærkt, så du skal kunne trives med korte deadlines - og det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt med opgaverne.

Personligt vil vi gerne have en kollega, der er nede på jorden, har et godt humør og som sætter pris på det tætte samarbejde, der er i en lille virksomhed.

Hvem er vi?
Brandnewmedia og Marginal er to små søster-bureauer, der beskæftiger sig med primært digital – men også mere traditionel – markedsføring for en lang række kunder. Størstedelen af kunderne er efterskoler og ungdomsuddannelser, men vi arbejder også inden for andre brancher. Vi har en uformel omgangstone og en tæt relation til hinanden og vores kunder. Læs mere om os på www.brandnewmedia.dk og www.marginal.dk.

Du vil skulle løse opgaver for begge virksomheder, men dit faste arbejdssted vil være Brandnewmedias kontor i Odense. Du skal dog også forvente at være på Marginals kontor i Horsens med jævne mellemrum, særligt i opstartsperioden.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning og CV til elise@brandnewmedia.dk senest den 30. juni 2018. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.