Fakta om Marginal Reklamebureau a/s

Emil Møllers Gade 41
8700 Horsens
Telefon: 3120 5040
post@marginal.dk

Marginal er et fullservice reklamebureau med særlige kompetencer inden for digital markedsføring. Vores kunder har typisk outsourcet hele markedsføringen til os.
Vi er resultatorienterede og effektive - og vi arbejder med samarbejdsaftaler, der i høj grad bygger på gensidighed, tillid og fælles succes.

Vi er specialister i markedsføring af ungdomsuddannelser

Marginal er et niche-bureau, der har valgt at specialisere sig inden for markedsføring af ungdomsuddannelser. Helt konkret betyder dette at vi i løbet af de seneste 12-13 år har samarbejdet med flere end 70 forskellige efterskoler, 25 gymnasier, en Sosu-skole og en lang række andre ungdomsuddannelser. Vi har således indhentet en masse erfaringer om hvad der virker - og også om hvad der bestemt ikke virker. Vores referenceliste er spækket med interessante cases og vi har derfor ry for at være i stand til at give en seriøs og meget specifik rådgivning til vores kunder.

No bullshit
Der er mange myter om hvad god markedsføring egentlig er. Nogle mener at det handler om kreativitet, mens andre mener at det mest af alt handler om størrelsen på budgettet. De fleste af os bliver hele tiden ringet ned af dygtige medieeksperter, som varmt anbefaler at vi annoncerer i netop deres medie.

Hos Marginal er vi helt uafhængige af den slags interesser. Vi er kun optaget af at skabe de resultater, som vores kunder efterspørger. For manges vedkommende handler det om at tiltrække elever - for andre handler det om at blive skarpere på de budskaber og historier der skal danne rygraden i markedsføringen.

Aftalebaseret samarbejde
Det centrale nøgleord i vores værdigrundlag er »gensidighed«. Vi mener at der er helt afgørende at alle vores relationer er baseret på gensidige interesser. Derfor har vi udviklet et samarbejdskoncept, som betyder at vi delvist bliver afregnet i form af bonus som først udbetales når vores markedsføring har ført til at vores kunder er kommet helt i mål. Ring til os på 7572 0191 og lad os tage en konkret snak om hvordan vi gør.

Se denne film og hør hvad ledelsen på Idrætsefterskolen Ubby siger om samarbejdet med Marginal:

 

I denne film er det ledelsen på Skals Efterskole, der fortæller om samarbejdet med Marginal Reklamebureau a/s: